Dreambaby Liberty Auto Close Traphekje 102 - 108 cm

Productomschrijving

Het Dreambaby Liberty Auto Close Traphekje is speciaal gemaakt om te voorkomen dat kleine kinderen onbeheerd toegang hebben tot gevaarlijke plekken in huis. Het past moeiteloos in de meeste standaard deuropeningen en trappen, en vormt een betrouwbare barrière om te voorkomen dat kinderen de trap opklimmen of in ruimtes komen waar ze niet mogen zijn. Met een aanpasbare breedte is dit traphekje geschikt voor openingen tussen 102 cm en 108 cm. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het traphekje past in de opening voordat het wordt gekocht. Het traphekje is 76 cm hoog.

Duurzaam en stevige Traphekje

Het hekje is stevig en duurzaam, gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen de druk en het duwen van kinderen. Het traphekje heeft een moderne en luxe uitstraling.

Auto Close met dubbele vergrendelingsmechanisme

Het Dreambaby Liberty Auto Close Traphekje is slim ontworpen met een uniek mechanisme dat ervoor zorgt dat het hekje met een lichte duw automatisch sluit en vergrendelt, waardoor het super makkelijk en veilig in gebruik is. Met een dubbel vergrendelingsmechanisme wordt het voor kleine kinderen extra moeilijk om het hekje te openen. Bovendien is het traphekje eenvoudig met één hand te openen en te sluiten, wat vooral handig is voor ouders die hun handen al vol hebben.

Voordelen Klemhekje

Het Dreambaby Liberty Auto Close Traphekje heeft als voordeel dat er niet geschroefd hoeft te worden.  Wel dient het traphekje geklemd te worden tussen 2 muren of kozijnen. Klemhekjes kunnen niet scheef of om een hoek geklemd worden en hebben een drempel op de vloer. Indien het hek geklemd dient te worden tegen een ronde buis of spijl, dan zijn hiervoor op onze website los Y-stukken beschikbaar. De deurdoorgang van het traphekje is 48,5 cm breed. Het traphekje is zowel naar binnen als naar buiten te openen en geschikt voor links- en rechtshandige ouders. Het automatische sluiten van het Dreambaby traphekje is erg fijn, met een klein duwtje valt het klemhekje vanzelf in het slot. Het traphekje is erg stabiel door de drempel, voor bevestiging boven aan de trap raden wij een anti-struikeldrempel aan.

Makkelijk en snel te monteren

Het klemhekje heeft een afmeting van 102 - 108 cm en is eventueel uit te breiden tot ca 281 cm met max 1 deur per opstelling. Het Dreambaby klemhekje is eenvoudig te installeren. Het traphekje wordt geleverd met een montagekit en instructies. Het traphekje is gemakkelijk te verwijderen en weer terug te plaatsen: ideaal als tijdelijke oplossing.

Inhoud doos: Dreambaby Dreambaby Liberty Auto Close Traphekje 75 - 81 cm + uitbreiding 27 cm

Productspecificaties

SKU
G854_S1
EAN
7435826644641
Gewicht
5000
Gewicht
5 kg
Lengte
75 - 108 cm
Breedte
4 cm
Hoogte
76 cm
Breedte opening
48,5 cm
Spijlafstand
6 cm
Aantal deurtjes
1
Kleur
Zwart, Wit
Materiaal
Metaal
Type sluiting
Zelfsluitend
Binnen/Buiten
Binnen
Certificatie
Norm EN 1930.2011
Bevestiging
Klemhekje
Functies
Zelfsluitend, Uitbreidbaar, Eenhandige bediening, Muurbeschermers, Drempel, Tweerichtings opening, Kinderbeveiliging
Locatie
Overlooptrap, Zoldertrap, Veiligheidshek, Zwevende trap, Innoxtrap, Wenteltrap
Garantie
1 jaar garantie
Tweerichtings opening
Ja
Drempel
Ja
Traphekje zonder boren
Ja

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking