BabyDan Flex Traphekje Zelf Samenstellen Hoog

Productomschrijving

Het BabyDan Flex extra hoog traphekje is hét traphekje voor plekken waar de standaard traphekjes niet passen.  Met dit traphekje kun je hoeken maken om de veiligheid van je kind te waarborgen. Eventueel is het ook mogelijk om een Flex box te creëren. 

Traphekje zelf Samenstellen

Op deze pagina kan je zelf een passend traphekje samenstellen. Met de verschillende uitbreidingen, deur en bevestiging set creëer je je eigen traphekje. Alle uitbreidingen kunnen gekoppeld worden in een hoek, zigzag of recht traphekje, met of zonder deur maar er is altijd een muurbevestiging set nodig voor het monteren van het traphekje. De verschillende onderdelen staan welke je kunt gebruiken staan allemaal in de lijst.

Duurzaam en stevig Traphekje

Het BabyDan Flex Traphekje is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen de druk die je kind erop uitoefent. Het traphekje heeft een modern en strak design.

Dubbele vergrendelingsmechanisme

Het hekje kan gemakkelijk worden geopend en gesloten met één hand, wat handig is voor ouders die hun handen vol hebben met andere taken. Het vergrendelingsmechanisme is intuïtief en zorgt voor een veilige sluiting, waardoor ouders gemoedsrust hebben. Het vergrendelingsmechanisme is ontworpen om voor volwassenen het traphekje gemakkelijk met een hand te openen, maar moeilijk voor kinderen en huisdieren te openen. Hierdoor blijft het traphekje stevig op zijn plaats en kunnen ouders erop vertrouwen dat hun kinderen veilig zijn.

Voordelen traphekje

Het BabyDan Flex Traphekje is zeer flexibel en kan worden aangepast aan verschillende openingen en vormen. Het heeft een uniek modulair ontwerp waarmee je de panelen in verschillende hoeken kunt plaatsen, zodat je het hekje kunt aanpassen aan de specifieke lay-out van je huis. Dit maakt het hekje uiterst veelzijdig en geschikt voor zowel brede als smalle openingen. Ook een groot voordeel is dat de muurbevestiging flexibel is zodat het traphekje zowel tussen het kozijn gemonteerd kan worden als op het kozijn. Het traphekje kan zowel naar binnen of naar buiten geopend worden. De doorgang is 71 cm en het traphekje is 104 cm hoog. Het traphekje is erg stabiel door de drempel, voor bevestiging boven aan de trap raden wij een anti-struikeldrempel aan.

Makkelijk en snel te monteren

Het schroefhekje is naar wens op eigen maat te bestellen. Het traphekje dient met schroeven gemonteerd te worden of als box samengesteld te worden. Het traphekje is gemakkelijk te monteren en wordt geleverd met een montagekit en instructies. Het traphekje is gemakkelijk en snel weg te halen zonder schroevendraaier voor een eventuele tijdelijke vrije doorgang. Eventueel is er een extra versteviging te bestellen dit is aan te raden voor lange combinaties. De Extra versteviging bevestig je aan het hekje en de muur.

Om het hekje te monteren aan de muur of kozijn dient er een muurbevestiging set (set zitten 2 stuks in voor plaatsen van 1 combinatie) en Losse spijlen D mee besteld te worden (per muurbevestiging 1 losse spijl nodig). 

Productspecificaties

SKU
50554-2400-1-12
EAN
5705548038694
Gewicht
3000
Gewicht
10 kg
Lengte
90- 600 cm
Breedte
4 cm
Hoogte
104 cm
Breedte opening
71 cm
Spijlafstand
6 cm
Aantal deurtjes
1, 2
Kleur
Zwart, Wit
Materiaal
Metaal
Type sluiting
Handmatig
Binnen/Buiten
Binnen
Certificatie
Norm EN1930
Bevestiging
Schroefhekje of Vrijstaand hekje/Playpen
Functies
Uitbreidbaar, Eenhandige bediening, Drempel, Flexibele muurbevestiging (hoogte), Draaibare muurbevestiging, Tweezijdige opening, Tweerichtings opening, Kinderbeveiliging
Locatie
Hoektrap, Opentrap, Overlooptrap, Zoldertrap, Kwartslagtrap, Inoxtrap, Steektrap, Zwevende trap, Wenteltrap, Vrijstaand
Garantie
1 jaar garantie
Tweerichtings opening
Ja
Drempel
Ja
Traphekje zonder boren
Nee

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking