Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje 63,5 - 106 cm

Productomschrijving

Het Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje biedt een combinatie van stijl, veelzijdigheid en veiligheid voor ouders die hun huis kindvriendelijk willen maken. Met een verstelbare breedte van 63,5 tot 106 cm is dit traphekje ontworpen om gemakkelijk te passen in verschillende doorgangen, deuropeningen of trappen, waardoor het een ideale keuze is voor diverse ruimtes in huis.

 

Duurzaam en stevig Traphekje

Het gebruik van hoogwaardig hout geeft dit traphekje niet alleen een duurzaam en stevig karakter, maar voegt ook een esthetisch element toe aan je interieur. Het natuurlijke houtdesign maakt het Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje tot een aanvulling op de inrichting van elke kamer.

Dubbele vergrendelingsmechanisme

Het hekje kan gemakkelijk worden geopend en gesloten met één hand, wat handig is voor ouders die hun handen vol hebben met andere taken. Het vergrendelingsmechanisme is intuïtief en zorgt voor een veilige sluiting, waardoor ouders gemoedsrust hebben. Het vergrendelingsmechanisme is ontworpen om voor volwassenen het traphekje gemakkelijk met één hand te openen, maar moeilijk voor kinderen en huisdieren te openen. Hierdoor blijft het traphekje stevig op zijn plaats en kunnen ouders erop vertrouwen dat hun kinderen veilig zijn.

Voordelen traphekje

Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje heeft als grootste voordeel dat het geen drempel heeft en hierdoor geen struikelgevaar is. Het traphekje is als het bevestigd is 73 cm hoog en is gemakkelijk in breedte te verstellen. Dankzij het uitschuifbare ontwerp is installatie eenvoudig en kan het traphekje gemakkelijk worden aangepast aan de gewenste breedte zonder dat daarvoor gereedschap nodig is. Hierdoor blijven je muren en deurkozijnen vrij van gaten en beschadigingen. Het Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje opent in beide richtingen en de sluiting kan zowel links als rechts gemonteerd worden.

Makkelijk en snel te monteren

Het schroefhekje heeft een afmeting van 63,5-106 cm en is niet uit te breiden. Het traphekje dient met schroeven gemonteerd te worden. Eventueel is het ook mogelijk om een bevestigingen op de dag te bevestigingen. Het traphekje is gemakkelijk te monteren en wordt geleverd met een montagekit en instructies.

Inhoud doos: 1 x  Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje 63,5 - 106 cm

 
 

Productspecificaties

SKU
94153
EAN
0743724394153
Gewicht
5000
Gewicht
5 kg
Lengte
63,5 - 106 cm
Breedte
4 cm
Hoogte
73 cm
Breedte opening
63,5 - 106 cm
Spijlafstand
6 cm
Aantal deurtjes
1
Kleur
Zwart, Wit
Materiaal
Hout
Type sluiting
Handmatig
Binnen/Buiten
Binnen
Certificatie
Norm EN 1930.2011
Bevestiging
Schroefhekje
Functies
Eenhandige bediening, Uitschuifbaar , Draaibare muurbevestiging, Tweezijdige opening, Tweerichtings opening, Kinderbeveiliging
Locatie
Hoektrap, Open trap, Overlooptrap, Zoldertrap, Kwartslagtrap, Inoxtrap, Steektrap, Zwevende trap. Wenteltrap Veiligheidshek
Garantie
1 jaar garantie
Tweerichtings opening
Ja
Drempel
Nee
Traphekje zonder boren
Nee

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking